Naše oči važan su dio našega zdravlja, a dioptrijske naočale mnogima su danas neophodno pomagalo. U očnoj optici Oculus svjesni smo važnosti brige za zdravlje očiju i da samo kvalitetnim i stručnim pristupom možemo čuvati Vaš vid. Stoga osobit naglasak stavljamo na iskustvo i obrazovanje kako bi svojim klijentima pružili najbolju uslugu.

Očna optika Oculus lanac je optičarskih radnji koja poslovnice ima u diljem Hrvatske. Sjedište nam je u Osijeku odakle je i krenula ova posebna priča o uspjehu obiteljskog posla koji se nakon više od 30 godina kontinuiranog rada, zahvaljujući jasnoj poslovnoj viziji, strateškom planiranju i promišljenom investiranju, iz male obiteljske tvrtke razvio u vodeći oftalmološki centar u regiji. Tvrtka se također povezuje s Veleučilištem u Velikoj Gorici, gdje vrlo uspješno godinama funkcionira strukovno obrazovanje za inženjera optometrije te razvija nove usluge iz područja optometrije, oftalmologija te kontaktologije. Važno je i napomenuti da su se u našoj tvrtci uspješno integrirale osobe s invaliditetom u postojeće i nove poslovne procese. Taj oblik suradnje je potpomogao Zavodom za vještaćenje, profesionalnu rehabiltaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

 Dugoročni ciljevi su nam: 

1. Kvaliteta usluga te proizvoda iz područja oftalmogije kao imperativ, 

2. Zadržavanje povjerenja kupaca i pacijenta te status poželjnog poslovnog partnera, 

3. Jačanje tima stručnjaka koji će razvijati te komercijalizirati nove usluge iz područja oftalmologije, 

4. Ostvariti poslovne rezultate koji će pridonijeti daljnjem razvoju očne optike i optometrije Oculus.

- - - - -

NAZIV: OČNA OPTIKA OCULUS obrt za optičke usluge i trgovinu

SJEDIŠTE: Osijek, Stjepana Radića 36

REGISTRACIJA: MBO 90479114, Br. obrtnice 14010000217, OIB: 75693638154, Osječko-baranjska županija, Upravni odjel za gospodarstvo

VLASNIK: Damir Kujundžić, OIB: 75693638154

POSLOVNI RAČUN: HR29 2407 0001 1003 2000 1, OTP banka d.d., Domovinskog rata 61, 21 000 Split, Hrvatska

Registracija novog računa

Već imate račun?
Prijavite se Ili Resetirajte zaporku